« Учение - свет! »

Бюро переводов

Мы на FACEBOOK

A man dressed as Santa Claus rides his sleigh as he prepares for Christmas on the Arctic Circle in Rovaniemi, northern Finland

Babagjyshi i Krishlindjeve, ose Santa Klaus, siç njihet është pikëmbështetja e forcës së besimit tek dashuria dhe surprizat per femijet dhe jo vetem, shenjtëria e festimeve dhe sharmi i atmosferes festive te Krishtlindjeve, nje prej kumteve festive me te bukura dhe me festive ne boten perendimere dhe me gjere.